MENÜ

Kedves Barátunk!

A CUBANO napokon belül eljut az első naptári évfordulójához! Ez azt jelenti, hogy a 2011 januárjában bevezetett CUBANO CLUB CARD-ok /klubkártyák/ érvényessége is lassan lejár!

Hosszas egyeztetések után a 2012-es évben ezt a konstrukciót eltöröljük! Az elmúlt egy év alatt sikerült annyi tapasztalatot szereznünk, hogy a bejáratnál ki tudjuk szűrni a rendbontókat, azokat, akiknek a jelenléte zavarná, vagy veszélyeztetné a normális körülmények között, igényesen szórakozni vágyó vendégeket.

2012-től egységessé tesszük a belépést!

Nincs sem időbeni korlátozás, sem kedvezmény, sem belépő!

Minden vendég – a bejáratnál – 1.500 Ft értékben LEFOGYASZTHATÓ kupont kap! Ezek a kuponok utalványként működnek, melynek értelmében nem nyugtakötelesek! A tényleges fogyasztásnál / a pultnál / fizetőeszközként működnek, a CUBANO személyzete ott köteles a nyugtákat kiállítani!

Azokon a rendezvényeken, ahol fellépő, vagy bármiféle műsor  van, a fogyasztás 2.000 Ft!

Ugyanilyen módon működik az EXTRA VOUCHER is! melyet 3.000 Ft értékben kérhetsz a bejáratnál! Ez a voucher az értékén felül 3 ingyen vodkát is magában foglal! Egyszóval, ha tudod, hogy az 1.500 Ft-os keretet túlléped, érdemes a 3.000 Ft-os verziót választanod, mert így cca. 4.200 Ft értékben fogyaszthatsz!

Természetesen a 2011-ben kiadott CUBANO ClubCard-ok érvényességi idejük végeztéig /2012  január 31-ig/ érvényben maradnak! A „kártyásoknak” majd csak a 2012 február 4-i bulitól kell kupont venniük!

A klubkártyával nem rendelkezők már a 2012 január 7-i bulin az új konstrukciók közül választhatnak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

  • CUBANO Klubkártya
    2011-12-07 23:41:31

    A CUBANOban szeptembertől bevezetésre kerül az új klubkártya, melyet csak a FACEBOOK-on tudsz igényelni!

    Szeptembertől minden második szombaton belépés CSAK KLUBKÁRTYÁVAL!

Asztali nézet